„Нито за момент не съм мислил да се оттеглям. В партия АБВ се развиват същите процеси, които се случват не само в страната ни, а и по целия свят. Има хора, които се страхуват. Приемам мнението на Георги Първанов като комплимент. Аз не съм член на АБВ, но партията споделя моите виждания и стои зад мен. Стоя зад това, което казвам и заставам зад нормалните хора“.

Това заяви предложеният от АБВ за депутат доц. Атанас Мангъров, който коментира мнението на Георги Първанов, че не одобрява избора му за кандидат депутат.


„Тревожа се, че ваксините се налагат силово. Те не са тествани. Ковидът не опасен вирус. Една ваксина трябва да се тества 10-15 години“, каза още Мангъров пред БНР.


„Не се виждам никъде като политик. Кандидатирам се по неволя. Аз съм самотен малък човек, който си лае. Рядко се съобразявам с мнението на други хора. Когато реша, правя това, което искам. Напред ме движи това, че медицински проблем, който не е толкова голям, се използва от политиците. Това нещо ме изкарва от нормалност! Никога досега не се е действало по този начин. Аз се занимавам с инфекциозно болни. През 2009 – 2010 г. смъртността се е случвала по този начин“, каза още Атанас Мангъров.