Ще продължа да отстоявам интересите на моите съграждани и като зам.-областен управител, и като част от отбора на ГЕРБ! Гласувайте по съвест и със сърце, а не по внушения.

Бъдете здрави, смели и отговорни към бъдещето си! Това обяви дни преди втория тур на местните избори Владимир Крумов, който беше кандидат за кмет на Карнобат от ГЕРБ, но остана на трето място. На балотажа ще се яват досегашният градоначалник – независимя Георги Димитров, както и Тодор Байчев от БСП.

В седмицата между двата тура в много общини, където ще се проведе балотаж, текат сериозни процеси и големият въпрос е къде ще отидат гласовете на отпадналите кандидати. Крумов излезе с обръщение към местните жители.

„Делят ни няколко дни от неделя, когато вие отново ще трябва да направите своя избор за кмет на община Карнобат. През изминалата седмица се породиха много спекулации и внушения кого подкрепям аз между двамата останали кандидати за градоначалник. Много хора ме питат за кого да гласуват – въпрос, на който аз не мога да отговоря и не е необходимо.

Балотажът е начин отново жителите на Карнобат да упражнят свободата на своя вот, да изразят предпочитание по кой път да върви общината. Моите виждания за това, естествено и обективно погледнато, са съвсем различни. Доказах го по време на изминалата кампания със своята визия за Карнобат и населените места, с идеите си и с екипа си от професионалисти.“, заявява Крумов.