Вярваме, че на предстоящия балотаж на 3 ноември и община Приморско ще има един можещ, знаещ, работещ и уважаван кмет в лицето на д-р Германов, който за два мандата промени Приморско, който не спря да търси начини за развитие и механизми за подкрепа на идеите от всички възможни държавни институции. Това заявиха от ГЕРБ в обръщение към жителите на Приморско преди предстоящия балотаж на местните избори, който ще се проведе идващата неделя. Припомняме, че в морската община жителите ще избират на втори тур общински кмет между досегашния кмет от ГЕРБ Димитър Германов и Стоян Василев, издигнат от МИР.

„Искаме да изкажем нашата благодарност, че отново повярвахте в отбора на ПП ГЕРБ и ни подкрепихте на отминалия местен вот. Искаме да знаете, че за нас е важно Вашето одобрение и това, че сте оценили труда който сме положили през последните четири години. Щастливи сме, че Вие жителите на община Приморско решихте, че кметовете на село Ясна поляна- Георги Георгиев, на село Ново Паничарево- Яна Жекова и кмета на село Веселие- Стойчо Карабинов ще са на чело на населените места в община Приморско. Щастливи сме от факта, че Вие решихте в Общински съвет Приморско да има седем представители на ПП ГЕРБ, който ще могат да работят за жителите на Приморско, както са го правили до сега.

Отново Вие, чрез вота си доказахте, че доктор Димитър Германов е предпочитания кмет на Приморско с цели 48,82% от общия Вот. Безапелационните победи на кметовете, издигнати от ПП ГЕРБ и високия процент на кандидата за общински кмет и кмет на град Китен са ясен знак за одобрение от жителите на община Приморско.“, коментират от ГЕРБ след първия тур на изборите.