Силна подкрепа от жителите на Карнобат, народните представители от ГЕРБ, както и от кандидатите за кметове от област Бургас получи Владимир Крумов. Като кандидат за кмет на Карнобат, пред пълния площад в центъра на града, той представи акценти от програмата за управление и екипа си от съветници, с който застава зад нея.

Събитието уважиха бургаските депутати Галя Желязкова, Ася Пеева и Диана Саватева, председателят на парламентарната Комисия по земеделието и храните Мария Белова, кандидатите за кметове на Бургас, Поморие и Сунгурларе – Димитър Николов, Иван Алексиев и Георги Кенов.



„Времето в Карнобат е спряло и това символично го показва неточният часовник тук, на централния площад. 12 години е достатъчно, нека обшината се развива „на висока скорост“. Да обновяваме училища и детски градини, спортни площадки и футболни игрища, да оправим крайните квартали като „Възраждане“, „Красно село“, „Калайджийски“ например“, категоричен бе Владимир Крумов.

Той подчерта, че голямата му цел е пълна промяна в качеството на живот в Карнобат с конкретна програма от очертани приоритети. „Подкрепете ме и няма да ви подведа, защото аз съм с вас и един от вас – жител на този град. 4+3 е равно на 7 дни в седмицата работа, работа, работа за бъдещето на Карнобат. Защото за да има промяна, няма време за почивка и бягане от отговорност“, заяви кандидатът за кмет пред съгражданите си.



„След седмица ще бъдете изправени пред важен избор за бъдещето развитие на града ви. Владимир Крумов е енергичен, млад и амбициозен човек, който иска да развие Карнобат. Повярвайте му и застанете зад него. На 27 октомври подкрепете човекът, който може да донесе промяната в Карнобат“, заяви Иван Алексиев.

Подкрепата си даде и Георги Кенов, който родом е от Карнобат и голяма част от професионалната си реализация е осъществил в града. „Дълги години работих в Общинската болница за хората на Карнобат. Ние сме съседни общини и се надявам да имаме възможността да си помагаме, да надграждаме постигнатото. С голямата енергия, която имаме всички ние от ГЕРБ като екип, промяната може да се случи - нов стандарт за община Карнобат“

„Познавам Владимир Крумов отдавна от работата му като заместник-областен управител и имам добър поглед, той е запознат е с всички предизвикателства и проблеми в областта, но и в Карнобат най-вече. Със сигурност е подготвил амбициозна програма за развитието на Карнобат – строителство на спортна зала, ремонт на всички училища и пенсионерски клубове, рехабилитиране на пътни участъци. Подкрепете листата му за общински съветници – нека този край на областта от трудолюбиви и добри хора да се развива, да има спокойствие за възрастните и възможности за младите семейства и подрастващите поколения“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ и кандидат за нов мандат Димитър Николов.

В празничната програма на събитието взеха различни фолклорни състави, както и спортни клубове с демонстрационна програма.