Димитър Николов: Втори етаж над съществуващи бургаски паркинги ще увеличи значително капацитета им

img

Чрез монтирането на отворена метална конструкция, през следващите години ще бъде осигурено второ ниво над съществуващи паркинги в Бургас. Това ще позволи значително увеличение в броя на местата за автомобили върху един и същ терен.

„За начало такъв втори етаж предвиждам да се реализира над общинските паркинги на ул. „Гурко“ и бул. „Мария Луиза“. Не съм се отказал от идеята да изградим в Бургас и многоетажни надземни паркинги, но това ще се случи тогава, когато бъде постигнат консенсус за потенциалните терени и начин на функциониране, защото против волята на живеещите в близост нищо не може да се случи“, каза Димитър Николов.

Сега паркингът на ул. „Гурко“ е с 414 места, а този на „Мария Луиза“ побира 130 автомобила. Второ ниво ще осигури допълнителни 300 паркоместа на едната локация и около 100 на другата.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Мишел
    2019-10-07 16:20:41

    Уважамият кандидат - кмет, г- н Димитър Николов, да бъде така добър да сподели как точно си представя изграждането на втори етаж над съществуващия паркинг на бул. Мария Луиза, на нивото на първи и втори етаж на жилищния блок там. Бил ли е там или говори по памет? Чия е тази гениална инженерна недомислица?

Най-новото

Актуални теми

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас

Богоявление 2020

НИКУЛДЕН 2019