Крадец се вмъкна в къщата на 82-годишна жена в Рочестър, щата Ню Йорк, без да знае, че тя е културистка-шампионка, предаде Асошиейтед прес.

Уили Мърфи се готвела да си ляга, когато някой почукал на вратата й и казал, че иска да повика линейка. Тя се обадила на полицията, но не отворила. След това мъжът се вмъкнал в къщата и започнал да се движи из нея, пише БТА.

"Избра грешната къща" - каза Мърфи. Тя го притиснала с маса, изляла шампоан върху лицето му и когато полицията пристигнала, го биела с дръжката на метлата.

"Добре го пердашех - продължи Мърфи. - Казах си: "Ако ми е време да отида в ада, ще го взема с мен". Крадецът бил откаран с линейка.

Уили Мърфи тренира почти всеки ден. Тя може да вдигне 102 кг - два пъти колкото теглото си. Може също да се набира с една ръка и да прави лицеви опори с една ръка. Последната си награда е спечелила през 2014 г.

"Тя наистина оборва митовете за стареенето" - каза Мишел Ле Бу от местната спортна организация. Уили Мърфи се надява историята й да вдъхнови хора от всички възрасти.