Шофьорът на пожарната, в която мотоциклетистът Ивайло се заби фатално, има 3-годишен стаж. Огнеборците пътували към горящ казан за ракия в Оризаре

img
снимка: Mitko BumBum фейсбук група Шофьори /Несебър/

Ивайло Г. бил запален по моторите и автомобилите

Шофьорът на пожарната, в която мотоциклетистът Ивайло Г. се заби фатално, има 3-годишен стаж, научи Бургасинфо. Досега той е бил напълно изряден. Днес той шофирал автомобила, който пътувал към сигнал за горящ казан за ракия в несебърското село Оризаре. На кръстовището до „Вива Клиник” в Слънчев бряг настъпил тежкият удар. 27-годишният Ивайло Г. карал мотор „Ямаха”. Той се забил в лебедката на пожарната. Мъжът е бил с политравматизъм, с наранявания, несъвместими с живота, от които малко по-късно издъхна в бургаската болница.

Семейството на Ивайло е от Поморие, като той самият живеел в Равда. Мъжът е познат сред поморийци със страстта си към моторите и колите.

По време на инцидента противопожарният автомобил се е движил с включена звукова и светлинна сигнализация. В момента се установява какво точно се е случило. От водача, както и от починалия ще бъде взета кръв за анализ.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"