Обикновено сме доста скептични, когато стане дума за „стока”, произведена в България. И все пак има немалко примери за продукти и услуги, създадени на наша почва, които наистина могат да се мерят със световните стандарти. В тази класация можем да поставим и водещия онлайн букмейкър у нас – efbet. Виртуалната платформа, която стартирапрез 2013 г., трябваше да преоделее именно този вроден скептицизъм към всичко, създадено у нас, като впоследствие се наложи трайно като надежден и привлекателен избор за потребителите. А като се има предвид, че залагащите могат да си отворят сметка и в системите на няколко чужди букмейкъра с лиценз за територията на България, това не е никак малко постижение.

Букмейкърът наистина не отстъпва на конкуренцията

Вероятно при детайлно сравнение на характеристиките между efbet и конкурент на пазара с произход от западноевропейска страна могат да се намерят предимства в полза на чуждата компания и леки недостатъци при нашата. Но може да се търси и обратният пример. Така че, както сочи експертно ревю на efbet в bg bets, българският букмейкър стои напълно адекватно, съвременно и предлага всичко съществено, от което клиентът има нужда. Започваме от бързата и лесна регистрация, достъпните и разбираеми методи за разплащане, стигаме до широкия спектър от възможности за игра и отбелязваме, че коефициентите и бонусите понякога са дори по-добри от тези на конкурентите. Така че и „Произведено в България” си струва да бъде опитано.

Всички видове спортни залози са налице

От това се интересуват мнозинството от потребителите. В платформата на efbet могат да се открият не само водещите футболни първенства, но и по-малко популярни лиги от цялата планета, които предизвикват любопитството на запалените играчи. И не става дума само за предвиждане на крайния резултат от един мач, а за всякакви детайли от един двубой, които могат да бъдат обект на прогнозиране.

Българската компания все по-добре развива и секцията за залози на живо, която е сред най-търсените от играчите в последно време. Страстните бетаджии обичат да правят своите прогнози, докато тече едно събитие и докато го следят на живо. А успеваемостта на такъв вид залагания дори не изисква да се чуе последният съдийски сигнал. Допълнителна екстра за любителите на лайв бета е и възможността да следят преките излъчвания на мачове и надпревари, която е достъпна за регистрираните потребители на efbet.

Бонусите също са атрактивни

Компанията може би не предлага най-високите размер на бонуси, но пък в сравнение с други букмейкъри дава по-реални шансове за тяхното усвояване. Вече неизменно всяка компания, която оперира в индустрията на онлайн бетинга, привлича клиентите си със стартови промоции. „Пресните” играчи биват поощрявани с начални бонуси, като при efbet добавката за ира е по-ниска спрямо други примери на българския пазар. Това, което прави атрактивен стартовия бонус, е по-приемливото условие за превъртане на сумата.

Освен със стартов бонус, efbet дава възможност и на редовните си потребители да се възползват от предложенията и промоциите на компанията. Повече за тях можете да прочетете в експертното ревю на efbet в BgBets, което дава отговори на редица въпроси, свързани с най-известния български онлайн букмейкър.