91-годишен плувец на "Мастърс Бургас 2019"

img

Почитателите на плувните спортове ще имат възможност да се насладят на уменията на световния шампион за ветерани от Южна Корея през август Тенчо Тенев. 91-годишният бургазлия е потвърдил своето участие в турнира "Мастърс Бургас 2019" за ветерани.Той ще се проведе в плувен комплекс "Парк Арена ОЗК" на 9 и 10 ноември /събота и неделя/.

Турнирът се организира от клуб "Черноморец" и с подкрепата на Община Бургас.

Официалното откриване е в събота от 15.00 часа, след което започват стартовете. В неделя турнирът продължава от 10.00 часа. Домакините от "Черноморец" ще се представят с 37 плувци. За първа година ще се включи и КВС "Бургас", който ще участва с четирима състезатели. Плувците ветерани са разпределени в 14 групи. Първата е от 25 до 29 години, а последната е за над 90 години

За първи път резултатите на плувците ще бъдат отчетени с електронно измерване. Награждаването с купи и медали на състезателите в призовата тройка в отделните дисциплини и различните възрастови групи ще става веднага след техния финал. По една статуетка организаторите ще раздадат на всички 17 отбора участници. Предвидени са награди и за най-възрастните плувци при мъжете и жените.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Битката на Жана за 11 годишния Борислав

Трагедия на Моста в Бургас

Горят сараите на Доган в парк Росенец