Бургаски момичета с блеснаха на световен шампионат по латино шоу и синхро денс, наредиха се сред най-добрите от 821 участници

img

Бургаски момичета се представиха блестящо на Световен шампионат по латино шоу и синхро денс, който се проведе в Сараево. В надпреварата се включиха 821 участници от 15 държави. Един от трите отбора, които представиха България, бе на ТШ „Крис“ Бургас, с ръководител Лорета Йовчева. В него участваха Виктория Станкова от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас, Полина Пенчева от СУ „Димчо Дебелянов“ – Бургас, Нелина Иванова от ОУ „Любен Каравелов“ – Бургас, Нелина Кирякова от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Созопол.

Красивите и талантливи момичета се пребориха с жестоката конкуренция и грабнаха 5-то място в раздел „Синхро денс“ и 5-то място за дует в раздел „Латино шоу“ - Виктория Станкова и Полина Пенчева.

Целият колорит от чар, блясък, талант и положителни емоции ще остане ярък и незабравим спомен за всички участници в Световния шампионат в Сараево, казаха от танцовата школа.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас