Най-добрите бойци от WORLD TAEKWONDO DEMO TEAM изнесоха в Бургас невероятно шоу. Публиката в спортна зала „Младост“ буквално затаи дъх пред майсторските изпълнения на елитните състезатели. Те показаха „границите на възможното“, като демонстрациите им бяпа изпълнени и с много жестове към хората в залата.

В зрелищното шоу участваха бойци 7 и 8 дан, чиито умения, които трудно биха били видяни дори и в блокбъстърите, посветени на източни бойни изкуства.

Ако искате да станете свидетели на майсторските изпълнения на "границите на възможното", на WORLD TAEKWONDO DEMO TEAM, датата е 15 октомври /вторник/, часът е 18.00, мястото е зала "Младост".

Бургазлии и гостите на града имаха уникалния шанс да се докоснат до магията на източното бойно изкуство само броени дни преди старта на най-елитното и престижно първенство по таекуондо в света - сериите GRAND PRIX 2019, чиито домакин е българската столица.

Демо отборът е съставен от най-добрите състезатели в света по таекуондо, те са професионални състезатели, избрани в жестоката конкуренция на десетки милиони в Южна Корея. Те пътуват из целия свят и програмата им е запълнена с години напред. Кандидатурата на България е одобрена сред десетки други и по този начин Бургас имаше честта да посрещне звездния тим. Проявата се осъществи със съдействието на Община Бургас.

„Този отбор е най-добрият в света. Много сме щастливи, че успяха да дойдат в България. Ще минат през три града – първият е Бургас, после отиваме във Варна и София. Отборът идва за първи път в България. Това е еталонът за демонстрации. Тренират месеци наред, после правят турнета. Участват 16 души.“, казаха организаторите.