„Черноморец“ съживи футболната слава в Бургас, исторически Мач на звездите напълни трибуните за 100-годишнината на клуба (СНИМКИ)

img

Исторически мач на звездите напълни трибуните на стадион „Черноморец 1919“ и съживи фубтолната слава в морския град. Тази вечер трибуните на стадион „Черноморец“ са пълни по повод Мача на звездите, посветен на 100-годишнината на клуба. На терена излязоха легендарни национали, спечелили любовта на публиката от шеметното лято на 94-та година, както и известни футболисти на „Черноморец“, донесли много радост на феновете в морския град.

Кметът Димитър Николов връчи почетния плакет на Община Бургас на президента на ФК „Черноморец 1919“ Костадин Марков. Николов благодари на възпитаниците на детско-юношеската школа, както и на момчетата от сегашния отбор. „За тези 100 години успехите са били огромни, аз вярвам, че бъдещото също е с голям потенциал. Тази последна година успехите на Черноморец бяха огромни.Убеден съм, че следващата година отборът ще върви устойчиво, показва добър професионализъм и енерегията ще се увеличава.“, каза кметът.

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков връчи почетни значки на кмета Николов, на ветераните и на Костадин Марков.

Много емоции предизвика и демонстративния мач на малките футболисти от детско юношеската школа.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Богоявление 2020

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка