Нокаутьорът Здравко Попов идва за гала вечерта на „MAX FIGHT 43” в Слънчев бряг, ще се изправи срещу Радослав Манен-Джоко

img

Един от най-талантливите български боксьори Здравко Попов ще участва в 43-тата Гала вечер на „Maxfight“, която ще се проведе в Слънчев бряг. 22-годишният бивши национал, който е носител на среброто от европейското първенство за юноши и шампион на България при мъжете преустанови аматьорската си кариера. Попов влезе гръмко в професионалния бокс, където до момента няма нито една загуба, записал е 6 победи, 5 от които с нокаут. Само преди месец Здравко Попов се завърна от Манчестър, където трябваше да участва в боксова Гала вечер. Това не се случи тъй като 20 от претендентите в категория супер-полусредна са отказали да излязат срещу българския боксьор. Бързината и агресивната игра на 71-килограмовият великотърновец очевидно респектира опонентите и гради важен имидж за професионалното бъдеще на Попов.

На ринга в клуб „Bedroom“ обаче смело срещу Здравко Попов ще се изправи Радослав Манев – Джоко, който в професионалната си кариера е записал 13 победи.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас