Бургас във фурор от новите съчетания на златните момичета, Илиана Раева с гореща новина: Можем да съберем световния елит тук - на Европейско първенство през 2021 година

img

Голямо желание имаме през 2021 година да направим в Бургас Европейско първенство - в новата зала, която очакваме да бъде открита в края на годината. Ще направим града свидетел на един много, много красив спектакъл с най-ярките гимнастички на световната гимнастика, нищо че ще е европейско. България никога не е правила европейско първенство в цялата си история, правили сме 3 световни. Ще бъде уникално да поканим елита на световната гимнастика, защото той е в Европа, в този красив наш морски град и да направим едно невероятно първенство, ккоето аз ви обещам. Това заяви в Бургас президентът на Българскатка федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, която е в морския град за държавното първенство за приза „Жулиета Шишманова“. Състезанието се провежда в спортна зала „Младост“, като преди неговото официално откриване националният ансамбъл представи новото си съчетание с топки. Златните момичета бяха посрещнати с бурни аплодисменти.

„Ансамбълът работи много добре, вървят във възходяща линия, надявам се, че ще отстранят до първото състезание всички възможни грешки. Най-важното състезание за нашия отбор е световното първенство в Баку през септеври, така че имаме достатъчно време да изчистим съчетанията и те да улегнат. Те са брутално силни.“, каза Илияна Раева, която празнува в Бургас рождения си ден.

Идеята за Европейско първенство в Бургас бе обявена официално и от зам. кмета Лорис Мануелян, който откри състезанието. Първенството продължава днес и утре.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас