С два плакета за постигнатите високи спортни резултати през отминалата 2018 г. бяха отличени бургазлиите Ванеса Стоянова и Димо Стоичков от „Полицейския Карате и Джу Джицу клуб” - Бургас. Награждаването се осъществи в рамките на годишните награди на Спортната асоциация на МВР, протекло под патронажа на министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

Церемонията се проведе в сградата на Министерството на Вътрешните Работи в София, като на нея бяха отличени най-изявените спортисти през календарната 2018 г. Сред наградените бяха и едни от най-малките спортисти : Ванеса Стоянова – републикански шампион, шампион в национални купи и медалист от международни състезания по джу джицу и Димо Стоичков - републикански шампион, шампион в национални купи и медалист от световни, балкански и международни състезания по джу джицу.

Сред официалните гости на събитието бяха главния секретар на МВР –главен комисар Ивайло Иванов, Директори на Главните дирекции в МВР и други представители на различни структурни звена във вътрешното ведомство. Патронът на мероприятието - министър Младен Маринов пожела на всички спортисти крепко здраве и силна воля за продължат да побеждават и през настоящата 2019 г.

Главните треньори на „Полицейския Карате и Джу Джицу” - клуб Бургас – Венилин Русинов и Павел Димитров изразиха своето задоволство от получените награди, но напомниха, че успеха не трябва да главозамайва отличените. През 2019 г. на състезателите от полицейския клуб им предстои участие в Европейско първенство, Европейска купа, Балканско първенство, международни и национални турнири, на които ще се гонят призовите места.