Бургас играе хандбал- на 3 февруари. 100 топки за първите заявили участие

img

Инициативата " Бургас играе Баскетбол" даде успешно начало на програмата "Активни и здрави" на Община Бургас, координирана от Гергана Брънзова.

Организацията продължава с интерактивното събитие "Бургас играе хандбал", чиято дата е 3 февруари. Мястото е зала "Никола Станчев" в комплекс "Меден рудник". Началото ще бъде дадено в 11.00 часа.

Целта е да популяризира различните спортове, да амбицира повече млади хора да бъдат активни, както и техните родители, да повиши интереса към училищния спорт и да приобщи всички клубове в обща платформа.

Участници в спортния празник "Бургас играе хандбал" на 3 февруари могат да бъдат всички на възраст над 6 г. - деца, ученици, родители. По- малки също са добре дошли!:)

Организации в същия формат ще има и занапред като идеята е да се включат различни спортове.

Добре дошли са всички, които желаят да се забавляват активно!.

Елате със семейството си! Нека бъдем активни здрави!

Заявете участие: http://bit.ly/handball-burgas-2019

Потвърдилите участие ще имат възможност да се включат в демонстративните и забавни мачове, в които всеки е победител, защото споделя радостта и емоцията към играта.

Програмата включва възможност, всички присъстващи да се запознаят отблизо с основните елементи на хандбала, водени от специалисти и състезатели по хандбал, забавни интерактивни игри и награди. Участие в проявата ще вземат треньори и състезатели на хандбалните отбори "Черноморец", "Фрегата" и "Албатрос", а от 14:00 часа в залата участниците в празника ще могат да наблюдават професионална среща между отборите на "Фрегата" Бургас и "Осъм"- Ловеч.

Първите 100 заявили участие получават хандбална топка. За всички присъстващи също ще има изненади!

* Има и формуляр за записване на доброволци, които да участват в организацията на това и на следващи събития:

http://bit.ly/handball-burgas-2019-d

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас