Утре от 10.00 часа започват полуфиналите на второто издание на детския футболен турнир „Флагман Къп 2018“ в гр. Созопол, който се провежда със съдействието на Община Созопол и под патронажа на Кмета на града Панайот Рейзи.

На централния терен на „Арена Созопол“ за определяне на отборите, които ще спорят за местата от 5-то до 8-мо един срещу друг ще се изправят отборите на „Нефтохимик“ – „Созопол“ и „Добруджа“ – „Академик“ – Свищов.

За определяне на финалната четворка пък ще се борят отборите на „Черноморец“ - „Лъвчетата“ – Сф и „Звездичка“ 1 – „Звездичка“ 2.

В събота финалните двубои започват от 9.30 часа, като мача, който ще излъчи победителя на „Флагман Къп 2018“ по програма е предвиден за 11.30 часа. Официалното закриване на турнира и награждаването на отборите и състезателите е предвиден за 13.00 часа, като организаторите са предвидили много отборни и индивидуални награди.

Организатори на турнира са хотел „Флагман“ – гр.Созопол, които са и генерален спонсор на турнира с подкрепата на „Мастерхаус“, „Паркетен свят“ и минерална вода „Хисар“.