• Жителите на град Бургас могат да използват градският транспорт за да достигнат в близост до зоната на състезанието. За целта може да използвате една от линиите Б2, Б12, Бо, 11, 12, 7, 7А, 9 като спирката на която трябва да слезете е Терминал Славейков. След което трябва да извървите около 500 метра в посока мостът над товарна гара. Подробна карта на спирките от градският транспорт на Бургас може да видите тук.
  • Ако пътувате с личен транспорт до трасето може да използвате навигационната система на Google Maps (Карти) и в полето за търсене да изпишете „Писта Бургас“ и изберете състезателната писта за автомобилни състезания.

ПАРКИНГИ

За жителите и гости на град Бургас, желаещи да пътуват до мястото на събитието с личните си автомобили са обособени 2 зони, в които бъде възможно да паркират своят автомобил.

  • Първата такава зона ще бъде неизползваемото, пътно платно успоредно на ул. Одрин:

  • ПАРКИРАНИТЕ В ТАЗИ ЗОНА АВТОМОБИЛИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ОБОСОБЕНАТА ЧАСТ И ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ ВЪЗПРЕПЯТСТВАТ ДВИЖЕНИЕТО ПО УЛ. ОДРИН. НАРУШИТЕЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОТСТРАНЯВАНИ ПРИНУДИТЕЛНО С АВТОКРАН ТИП ПАЯК И ОТКАРВАНИ ДО НАКАЗАТЕЛНИЯТ ПАРКИНГ!
  • Втората зона е по протежение на ул. Крайезерна преди отбивката за Хлебозавода

  • ВСИЧКИ АВТОМОБИЛИ ТРЯБВА ДА СА ИЗВЪН ПЪТНАТА ЛЕНТА. НА НАРУШИТЕЛИТЕ ЩЕ БЪДЕ СЪСТАВЯН АКТ, А АВТОМОБИЛИТЕ ИМ ЩЕ БЪДАТ ОТСТРАНЯВАНИ ПРИНУДИТЕЛНО С АВТОКРАН ТИП ПАЯК И ОТКАРВАНИ ДО НАКАЗАТЕЛНИЯТ ПАРКИНГ!!!

ВРЕМЕННА РЕОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО

Ул. Крайезерна и пътен възел Юг ще бъдат затворени от 11:00 на 14 Октомври 2017 (Събота) до 17:00 часа на 15 Октомври 2017 (Неделя). Еднопосочната лента на ул. Крайезерна от Портойл до временният паркинг ще бъде преустановена в двупосочна! Предвидете предвижването си така, че да успеете да достигнете навреме. Бъдете внимателни и не създавайте допълнителни затруднения на движението. Благодарим ви!

ЗОНИ ЗА ЗРИТЕЛИ

В изобразените със зелено участъци е разрешено присъствието на зрители, а в секторите в червено присъствието на такива е напълно забранено. Молим всички зрители, които ще наблюдават състезанието в секторите между езерото е пътната лента да по никакъв начин да не стъпват, да не се качват или преминават пред бетонните заграждения. В случай, че забележите нарушители, моля незабавно уведомете представители на организатора или полицията. В случай на системно неспазване на предписанията за безопасност, състезанието може да бъде прекратено!

Моторните спортове могат да бъдат опасни!!! Не изпускайте от поглед малки деца и домашни любимци и бъдете много внимателни!!! Спазвайте разпорежданията на представителите на организатора и полицията!!! В никакъв случай не напускайте зоната за зрители и не преминавайте през загражденията или обозначителната лента.

Забележка: Полицията забрани в зоната между бетонните стени и езерото да има зрители. Настилката зад бетона е едра скална маса, по която трудно може да се предвижват хора. С оглед на големият брой зрители, които се очакват и интензивното предвижване в тази зона има голяма вероятно за инциденти с паднали и пострадали хора от публиката, както и невъзможността на това място да им бъде оказана бърза помощ в случай на нужда.