От днес треньорското ръководство на „Нефтохимик“ ще може да разчита на три нови попълнения. Официално договори с клуба подписаха защитникът Петър Патев и нападателите Живко Петков и Атанас Чипилов.

Петър Патев идва от новака в Първа Професионална Лига, отборът на „Дунав“ Русе. Защитникът е добре познат на бургаската публика, защото именно „Нефтохимик“ даде старт на Патев в професионалния футбол. Същото се отнася и за Живко Петков, който е юноша на „зелените“, а преди време беше част е от представителния отбор. Петков пристига от „Черно море“ Варна, където успя да спечели Купата на България през миналата година.

Третото ново попълнение от днес Атанас Чипилов е със завидна професионална визитка. Преминал е през отборите на Динамо Киев, Славия, Монтана, Хасково и Банско. „Нефтохимик“ продължава да тренира двуразово, като сутрин се набляга на физическите натоварвания, а следобед на упражненията с топка. За сега няма футболисти, които да се оплакват от травми и треньорите могат да разчитат на всички играчи.