Гуменки Converse баскетболен евъргрийн

Не можем да говорим за гуменки без да споменем марката Converse, на която дължим няколко култови модела като Chuck 70 и Chuck Taylor All Star. Те са в асортимента на марката от много десетилетия практически без никакви промени – текстилната им лицева част и здравата гумена подметка ги правят подходящи за носене през цялата година! Сред тях са и култовите гуменки Converse, които ще откриеш в много варианти и лимитирани колекции. Този стил си заслужава!

Искаш да допълниш колекцията си с не толкова класически модел? Сред мъжките кецове за всеки сезон трябва да споменем Converse Chuck 70 AT CX. Отличават се с класическа лицева част, която се допълва от платформа във футуристичен стил, която ще вдигне нивото на всеки аутфит. Мечтаеш за оригинален вариант на класическите гуменки? Ето го и него! Благодарение на впечатляващата платформа, дамските модели Converse Run Star Hike и Run Star Motion се радват на нестихваща популярност. Последните се познават по профилираните крайчета на подметката и перфорациите.

Калифорнийски стил – гуменките Vans

Фен си на марката Vans? Ако да, със сигурност познаваш модела Vans Authentic – евъргрийн, чиято конструкция е подходяща както за лятото, така и за есента, ако сложиш по-дебели чорапи. Най-известните мъжки и дамски модели Vans са скейтърската класика от линията Old Skool – както тези с шахматен мотив, така и в един цвят. Дебелата подметка и лицевата част добре ще допълнят визията ти през по-голямата част от годината, дори и когато времето се развали. Моделите SK8 с характерните шевове на лицевата част също са универсални. Предлагат се в три различни варианта. Марка Vans предлага и кецове Old Skool за деца и младежи във вариант без връзки и V с удобно закопчаване с велкро.

Само погледни дамски кецове и ще си сигурна, че платформата ще е топ през следващите няколко сезона – можем да споменем например моделите Old Skool Overt CC и Era Stacked. На фона на тях линията Sentry прави впечатление. Тя се допълва от перфорации и протектор.

Гуменки в ретро дух – предложенията на adidas

На края дойде време да обърнем внимание и на предложенията на марка adidas. Дамската линия Nizza е вдъхновена от ретрото. Известният модел в спортен стил се отличава със семпъл дизайн като кутия, дебелата подметка, преминаваща върху върха на обувката и трите ленти отстрани на лицевата част. Ще откриеш дамските гуменки adidas Nizzia в много варианти – Platform, Platform W, както и Trek W, който привлича вниманието с известната арка на подметката. adidas не забравя и за най-малките фенове на маратонките и предлага на децата моделите Nizza Platform J.

В асортимента на Sizeer ще откриеш тези и много други модели гуменки както за всички сезони, така и летни и зимни. Наслади се на богат избор от любимите си леки маратонки и до 30 дни за замяна или връщане на закупените обувки!