В четвъртък в зала "Младост" един срещу друг на полето ще застанат бургаският "Дея Волей" и шесткратният първенец на Испания и многократен участник в Шампионската лига "Лас Палмас".

Мачът е реванш от европейските клубни турнири за "Чалъндж къп".

"Настана време да покажем на цяла България, че и в Бургас може да има публика в залата. Да я напълним, както никога не е била пълна. Нека с един уникален мач – реваншът в Купата на нациите срещу многократния шампион на Испания, и шоу на световно ниво в зала "Младост" да дадем ново начало на интереса към спорта в Бургас, приканват от "Дея Волей", призовават от Общината.

Бургазлии имат голям шанс да отстранят авторитетния си испански съперник в 1/32 финала на турнира и да се класират за следващата фаза.

Със светлинно шоу с представяне на отбора с водещи Генчо Генчев – Инспектор N-JOY и Олег Орфеев – водещият на мачовете на националния отбор на България, с Михаил Митев F.O. – многократен хип-хоп артист на годината, със Светлин Давидов – официалният DJ на България в няколко световни и европейски първенства по волейбол, ще стартира вечерта в зала "Младост" в четвъртък.

Зрителите ще се насладят на атрактивни изпълнения по акробатика, на мажоретки. Предвидени са томболи с награди – телевизор и подписани екипи на състезателите от "Дея Волей". С вкусни торти ще бъдат зарадвани най-шумните фенове в залата. Ще има и още множество изненади, най-вече за истинската бургаска публика.

Датата е 20 октомври. Мястото е зала "Младост". Начало на шоуто в 17:30 ч.! Начало на мача в 19:00 часа! Входът е свободен.