Успешното прогнозиране на футболни мачове е сложен процес, а за дългосрочни печалби са необходими сериозни знания, дълбок анализ на отбори, играчи, моментна форма и много други компоненти. Fbet.info предлага на своите потребители ежедневни футболни прогнози с висока успеваемост.

Всеки мач се анализира в детайли
Сайтът набляга на футболни прогнози предимно от големите първенства на Стария континент, родната Efbet Лига, както и европейските клубни турнири. Всички прогнози на Fbet.info са детайлно анализирани и обосновани. Типстърите в сайта търсят български и чуждестранни източници на информация, с чиято помощ да сформират дадена прогноза. За правилното анализиране на футболни срещи са необходими огромен набор от средства за информация и статистика, като в повечето случаи се взимат предвид последните месеци, а понякога и години в развитието на отборите.

Футболни прогнози от топ 5 първенствата, Efbet Лига и европейските клубни турнири
Анализаторите във Fbet.info разполагат с детайлни знания за отборите и играчите в големите европейски първенства, а най-много футболни прогнози се публикуват за английската Висша лига, испанската Ла Лига, Серия А, Бундеслига, Лига 1 и Efbet Лига. В седмиците, в които се играят мачове от европейските клубни турнири, съществена част от съдържанието на сайта представляват и Шампионска лига, Лига Европа и Лигата на Конференциите. Fbet.info не пропуска да предостави правилната информация, насоки и прогнози за мачовете на националните отбори по футбол.

Размер на коефициентите
Коефициентите, които Fbet.info използва за своите футболни прогнози варират спрямо двубоя и конкретния пазар, към който сайтът се е насочил, но в повечето случаи са в диапазона @1.70-@2.30. Подобен размер на ставките позволява редовни печалби и балансирано състояние на банката, с която потребителите на сайта разполагат. Fbet.info се радва на редовни успешни прогнози вече повече от 12 месеца, а в голяма част от случаите сайтът демонстрира уникално постоянство. Серии от по 3,4, 5 или повече последователни успешни футболни прогнози във Fbet.info не са рядкост за анализаторите на сайта.

Почти всички футболни прогнози, които сайтът публикува са „Сингъл“. Това е и най-професионалният начин на залагане, позволяващ ежемесечни печалби и надграждане на банката на играча.

Пълна история на футболните прогнози
След като посетите Fbet.info, Вие ще имате възможност да прегледате пълната история на сайта и да се уверите в успеваемостта на футболните прогнози. Всяка една прогноза съдържа обоснован анализ на предстоящия двубой – форма на отборите, статистика, последни новини, вероятни състави и други. В края на текста за всеки мач ще намерите конкретната прогноза, както и обяснение защо дадената селекция е избрана.

Доверете се на професионалистите
Индустрията на спортните залози е сложна ниша, но ако се доверите на точните професионалисти, ще получите сериозно предимство, което би могло да се окаже решаващо за крайния финансов резултат.