Николай Желязков остава начело на “Нефтохимик 2010“ (Бургас) и за следващия сезон в Суперлигата 2021/2022. Треньорът започва работа по селекцията, като предстоят редица промени.

„Подписах договор и вече започвам да мисля за бъдещата селекция. Разделяме се с Георги и Валентин Братоеви. „Нефтохимик“ продължава без тях. Това е окончателно“, съобщава пред bgvolleyball.com Желязков.

„Най-вероятно Жани Желязков също ще потърси друг клуб за развитие. Достигнахме до такъв етап, че според мен е най-добре е да се разделим. Всеки от нас да тръгне по собствен път.

Договори за следващия сезон имат само трима волейболисти: Николай Колев, Ивайло Лалов и Венци Трифонов. Предстоят разговори с Ники Николов. Имаме желание той да остане. Ники е страхотен състезател и голям професионалист.

Много съм доволен от Николай Колев. Това момче показа много голямо развитие през изминалия сезон. Съжалявам, че по-рано не започнах работа с него.

На този етап това са нещата. Тепърва предстои много работа по селекцията на „Нефтохимик", допълни старши треньорът на бургазлии, които сдадоха шампионската титла на големия си опонент „Хебър“ (Пазарджик).