Курорт с много забележителности и хотели, Банско е сред най-предпочитаните места за почивка в България. Тук идват родни туристи от цялата страна и гости от целия свят, които са привлечени от уникалните природни дадености на района и отличните битови условия за релакс. В последните години ваканционното градче е любимо място за отдих не само през зимата със своите бели писти, но и във всички останали сезони на годината. Една от причините са модерните хотелски комплекси, предлагащи екстри на световно ниво.

Как да направите правилния избор на хотел в Банско?

Най-добрият хотел е този, който може да отговори на изискванията за вида почивка, която гостите са предпочели за своята ваканция. И колкото повече възможности за пълноценна почивка предлага, толкова изборът ще е най-добрият. Лидер сред луксозните хотели Банско е Лъки Банско СПА & Релакс. Петзвездното бижу разполага със всички екстри, за да е незабравима всяка почивка.


Предимства на Лъки Банско СПА & Релакс

Отлична локация

Хотелският комплекс Лъки Банско СПА & Релакс е с отлично разположение, той се намира само на 450 метра от центъра на възрожденския град. Мястото е подходящо за достъпни пешеходни разходки до забележителностите в курорта, както и до белите писти през зимата. Гостите на хотела обаче могат да се възползват от безплатен транспорт до ски лифтовете и до централни локации в Банско.

Изгодни оферти

Целогодишно петзвездният комплекс Лъки Банско СПА & Релакс предоставя на своите гости изгодни оферти. Те са свързани с празници, в определен вид почивка, с уикенд ваканции, със сезонни предложения. Апартхотелът разполага със 115 апартамента и студия, плюс два ВИП апартамента, които са подходящи за семейни, приятелски или служебни почивки.

Те могат да бъдат съчетани с невероятни спомени в Пирин планина, където любителите на зимните спортове обичат да прекарват студените месеци. Лятото също предоставя възможности за разнообразие от физически активности на открито като походите, колоездене, скално катерене, риболов, посещение на природни и културно-исторически забележителности.


Ултрамодерен спа комплекс

Аква зоната в Лъки Банско СПА & Релакс е най-иновативната в региона. Спа центърът разполага с открити и закрити басейни, в които са предвидени водни пространства за децата. Аква екстрите са подходящи за лечебни, възстановителни и релаксиращи процедури. В хотела има солени биобасейни, в които водата е 33 градуса.

Водната зона се поддържа безупречно чиста без никаква химия, а с помощта на йонизация и електролиза с морска сол. На разположение на гостите на хотела са водни масажи, парни бани, сауни, хамам, расул, солариум, перлени вани, детоксикация и много други релаксиращи процедури.

В спа комплекса има солна стая, която е препоръчителна при простудни и вирусни заболявания и общ възстановителен ефект. Отлично върху кожата и кръвообращението се отразява и т.нар. ледена стая.

Забавления за най-малките гости на Лъки Банско СПА & Релакс

Щастливи от своя престоя в Лъки Банско СПА & Релакс ще са и най-малките посетители на хотела. Детски кътове в целия комплекс осигуряват безгрижни забавления на малчуганите. Незабравими емоции за цялото семейство осигуряват модерните ескейп стаите. Хитовата игра развива логическото мислене и креативността и е подходяща за малки и големи.

Само тук в курорта Банско може да се потопите в загадките на Древен Египет и на Хакера. През ваканцията в комплекса отваря врати Международният детски лагер с изучаване на английски език Лъки Кидс, в който се включват деца от 5 до 15 години.

Изискана кухня

Лъки Банско СПА & Релакс разполага с три изискани ресторанта - Льо Бистро, Леонардо и Фондю. Тук гостите на хотела имат възможност да се насладят на френска, италианска, швейцарска кухня. Но наред с изтънчените чуждестранни гозби, шеф готвачите предлагат традиционна българска кухня и уникални за региона ястия, които могат да се опитат единствено в Банско. В комплекса работи и лоби бар с разнообразно меню от коктейли и питиета.


Петзвездният хотел Лъки Банско СПА & Релакс е място, където всяка почивка е зареждаща и незабравима. Комплексът предлага допълнителни екстри на своите гости според сезона. През зимата на тяхно разположение са всякакви пособия за зимни спортове, а през топлите месеци се организират еко походи в планината и до спиращите дъха гледки и забележителности в района на Банско.

Снимки: luckybansko.bg