Последен ден на базара на българските производители на експо център „Флора” в Бургас, насладете се на уникални вкусове и аромати

img

Базарът, който подкрепя българските производители, се превърна в истински празник за посетителите в поредицата почивни дни. Тази година The Handmade Market Burgas се провежда изцяло на открито пространства в двора на експо център „Флора” и на алеите пред нея. Широкото пространство позволява бургазлии и гостите на града да пазаруват по много по-комфортен начин, при това родни продукти. На The Handmade Market Burgas можете да откриете както пиршество за сетивата – кисело мляко, сирене, кашкавал, масло, хлебни и месни изделия, така и мед, шоколад и крафт бира. Тук е и царството на ръчно изработените бижута и аксесоари, както и на материалите за забавления на деца, като има и работилнична за оцветяване. На друг щанд малчуганите могат да четат стихчета на английски и да си закупят книжки, които да им помогнат в изучаването на езика. А ако искате в дома Ви да цари спокойствие – можете да си купите оргонити, които са специални символи за хармония. На изложението изобилства от традиционно български стоки и сувенири, както и от всякакви изделия от дърво за кухнята – дъски за рязане на мезета, лъжици, както и от глина - гювечета. Родителите могат да открият и интересни играчки за своите деца. На самия вход на „Флората” цъфти щанд с ароматни рози и етерични маска от лавандула. А за почитателките на източната култура на място и Ману, която е известна с рисуването с къна.

Затова не пропускайте последния почивен ден, за да се разходите в Морската градина и да се порадвате на атмосферата на базара.


Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав

Трагедия на Моста в Бургас