Общински съветник попадна на грозно бунище край Арапя: Как ще привличаме туристи с такива гледки, нужен е „Сървис“ от Общината

img

Общинският съветник Емил Пейчев от Царево попаднал на грозна гледка по пътя от Царево към селищно образувание Арапя, което е предпочитано от много български туристи през лятото. Той призова общинската администрация да вземе мерки, за да няма подобни бунища.

„Това , което заварих там ме потресе . Не мога да асимилирам , колко трябва да е прост и нагал човек , за да направи такова бунище само на 200м от плажа. Добре е г-н Лапчев да обходи или да изпрати някой от служителите си по подходите на плажовете ни. Добре е да започне да работи “ най- морската община в България” както обича да казва нашият скъпо платен кмет, защото ще стане така, че туристите, които очакваме ще могат да видят малкото плажове, които имаме, само на снимка, поради ограничен физически достъп. Колкото и да ни е добро обслужването в ресторантите и хотелите няма да можем да привлечем туристи ако подходите към плажовете и инфраструктурата са в това състояние.

Лапчев, нужен е “СЪРВИС” , но от страна на общината. СЪБУДИ СЕ!“, призова Пейчев, който е представител на „Гергьовден“ в местния парламент.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас

Вишка се обърна в ж.к. „Славейков”