Бургазлия с благодарност към полицаите от Четвърто РУП: Те са изключителни професионалисти, реагираха много бързо на мой сигнал

img

В ОДМВР – Бургас е получено благодарствено писмо от собственика на откраднат велосипед, намерен със съдействието на служители от Четвърто Районно управление – Бургас.

Бих искал да споделя своите изключителни впечатления от професионализма на полицаите от Четвърто Районно управление – Бургас. Много бърза реакция по мой сигнал за открадната вещ / колело/. В рамките на няколко часа колелото беше намерено. Това е втория път, когато опирам до помощ от Четвърто Районно управление - Бургас. И в двата случая – изключителен професионализъм. Голяма благодарност на полицаите, взели случая присърце. За мен колелото има голяма стойност, защото е на детето. Благодарност и на г-н Кошничаров, както и на колегите, които са направили всичко възможно, случая да се реши по-бързо. Знам, че точно в този момент, който е изключително тежък, всички полицаи работят с голям риск за личното им здраве, за това искам да им кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ!“, се казва в писмото на бургазлията.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    CVETAN
    2020-04-06 20:10:16

    boje moi kakvi xora ima

Най-новото

Актуални теми

Убийство в Карнобат

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас