Коронавирусът в НС: Даниела Дариткова и представител на ГЕРБ от Пазарджик са дали положителни проби

img

Председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Даниела Малешкова са дали положителни проби за коронавирус след проведените тестове сред всичките депутати в парламента.
Това съобщи Нова телевизия.

Д-р Дариткова и Даниела Малешкова се намират в добро състояние и нямат никакви оплаквания. Те са информирали семействата си и ще се подложат на доброволна карантина за 28 дни у домовете си. Двете няма да участват в предстоящите заседания както на парламентарните комисии, така и в пленарните заседания.
Припомняме, че вчера се разболя и депутатът от ДРС Хасан Адемов.

Той се лекува в болница.

Чувствам се добре, нямам никакви симптоми на заболяването", сподели д-р Дариткова на личната си страница във Фейсбук. "Ще бъда на разположение на моите пациенти и ще ги консултирам по телефона. В лекарския кабинет, където е практиката ми, ще бъда замествана от колеги. През последната седмица, когато съм преглеждала пациенти, съм спазвала всички противоепидемични правила и няма риск да съм ги заразила. Моля ви, пазете се", довърши тя, като добави хаштаг "ОстанетеСиВкъщи" към края на публикацията си.


Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Убийство в Карнобат

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас