Първият център за лазерна епилация в Бургас, използващ модерната японска технология Fotora, отвори врати днес в „Меден рудник”. Естетичен център „ЕГО” се намира на централно място в комплекса – в бл. 258 до пекарна „Зиа” и спирка „Захари Стоянов” на Б1 и Б2, и линия N9.

„Освен изключително ефективна, технологията е и много щадяща за кожата, а неприятно усещане няма”, споделиха за БургасИНФО управителите на центъра Станислава Георгиева и Гален Господинов.
За атмосферата на атрактивното откриване помогна местната група за народни танци „Пламък”, а гостите с удоволствие се хванаха на хоро под звуците на тъпан и гайда. След това всички имаха възможност да разгледат центъра отвътре и да разберат какво го прави различен.Онова, което го отличава, са изключително гъвкавите схеми на разсрочено плащане на процедурите. Ако клиентът иска епилация на по-големи зони като ръце или крака или и на двете, но не разполага с цялата сума наведнъж, може да избере разсрочено плащане. Именно това прави „ЕГО” много привлекателен.

„За мен е голямо удоволствие да си партнирам със Станислава и Гален. Вярвам, че съвместният ни проект ще е успешен, както е успешен в много други градове в страната. Японската лазерна технология Fotora e изключително мощна , което позволява бърз ефект и работа с ниски стойности на параметрите, което предпазва Вашата кожа от изгаряне, а Вие няма да почувствате никаква болка. Усещането ще бъде на нежно докосване от студения накрайник, а ефектът ще бъде изумителен”, заяви при откриването Маргарита Порязова, която е инженер по медицинска физика и представител на фирмата, производител на лазера. Същата технология успешно се използва в редица градове в страната. Именно успехът и доказаният имидж на метода подтикват Станислава Георгиева и Гален Господинов да направят крачката и да инвестират в нея.

„Технологията е бъдещето на епилацията. Смело можем да кажем, че сме единственият лазерен център в Бургас, който може да предложи на своите клиенти гъвкави схеми на разсрочено плащане на процедурите”, сподели управителят Гален Господинов.

С неговият бизнес партньор Станислава Георгиева създават изключително красиво и уютно място, в което работи екип, който ще Ви зарази с усмивките си.

„Предимството на нашия лазер е и, че времето, в което човек не трябва да се излага на слънце, е сведено до минимум и не е необходимо това да е цял месец. А само 2 дни преди и 2 дни след самата процедура или, ако става дума за лицето, да използваме крем със слънцезащитен фактор 50”, казва Станислава Георгиева.

Естетичен център „ЕГО” работи от вторник до неделя включително, като почивен ден е понеделник. Мотото на неговият е екип е: „Нашата грижа, твоето ЕГО!”