Трогателна молба отправи бургазлийка към хората, обичащи животните, които могат да отделят време, за да помогнат за по-щастливо ежедневие на кучето Ричи и неговата възрастна стопанка. Апелът на жената беше публикуван в групата „Шофьори Бургас“. С него тя разказва накратко историята на Ричи и защо той има нужда от разходка:

„Става дума за едно страхотно куче на име Ричи. До колкото разбрах е млад, двегодишен канадски вълк с неизчерпаема енергия. Живее с една възрастна жена, която много го обича, грижи се добре за него, но няма сили за да го разхожда, а той има нужда от дълги разходки за да не му хрумва да бяга от къщи....... както се е случило вчера.

Неговата стопанка е възрастна жена и скоро е загубила своя съпруг. Само това животинче си има. Молбата ми е, ако някой живеещ близо до СТАРАТА ПОЩА има време, скучае и има желание, да се запознае с тази жена и нейния любимец и от време на време да и помага като разхожда този пълен с енергия сладур ...... на доброволни начала. Жената е на една пенсия и не може да си позволи да плаща, за да разхождат Ричи.“, разказва жената.