Общинските съветници от ГЕРБ-Сунгурларе с редовна приемна всеки понеделник

img

Проблеми, свързани с инфраструктура, възможности за кандидатстване с проекти за населените места, както и въпроси от битов характер. Това бяха част от темите, които жителите на община Сунгурларе обсъдиха с общинският координатор на ГЕРБ и зам.-председател на Общинския съвет Мария Димитрова. Тя проведе открита приемна в офиса на партията в града, която ще бъде традиционна всяка седмица с участието и на останалите общински съветници. Мария Димитрова е още председател на Комисията за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси, както и на тази Комисията по образование, здравеопазване и социални дейности, култура. Общинският координатор на ГЕРБ-Сунгурларе е и зам.-председател на Комисията по спорт и туризъм и зам. председател на комисия по законност, обществен ред и контрол по изпълнение на актове на общ. съвет и гражданска защита.

Сред хората, които се възползваха от откритата приемна, бе кметският наместник на село Черница, Атанас Думанов, който ще участва и тази година по проект на ПУДООС за изграждане на детска площадка в селото. Кметът на село Лозарево, Димка Чанева, също обсъди с зам.-председателя на Общинския съвет възможността за реализация на детски кът в селото, в което живеят доста семейства с малки деца. Коментирана бе и идея за възобновяване на дейността на футболния отбор „Голое“ в посока развитие на детско-юношеския спорт. За да бъде съществуващият стадион използваем, е необходим на първо време ремонт на съблекалните и поставяне на прилежащи технически съоръжения.

Жител на Сунгурларе посочи и проблем с липсата на асфалт на улиците „Васил Коларов“ и „Черен дъб“, където самият той живее. При валежи те са трудно проходими.

Откритите приемни на ГЕРБ-Сунгурларе ще се провеждат всеки понеделник следобед, от 16:30 до 17:30 ч. в офиса на партията на ул. "Христо Смирненски " 7. Предвижда се да се осъществяват и изнесени приемни по съставните селища. Записвания се правят на място в офиса на ГЕРБ в гр. Сунгурларе или на тел. 0884 800 568

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав