i

Българинът, нахлул с нож в ресторант в Истанбул, бил болен от СПИН и носел в чантата си Библия и икона

img

Милен Бахчеванов, който бе ранен смъртоносно, след като нахлу в ресторант в Истанбул, въоръжен с нож и опита да вземе заложник, е пристигнал от България в Турция през Къркларели на 14 януари, съобщава агенция DHA.

Не е ясно къде е пребивавал до фаталната вечер, нито с кого се е срещал. Установено е, че преди да нахлуе в заведението, е вечерял в друг ресторант. Лабораторните изследвания в болницата са показали, че той е болен от ХИВ. В чантата на Бахчеванов са намерени Библия, статуетка на Богородица и икона на Исус Христос.

Припомняме, че екшънът, в който 33-годишният българин бе главно действащо лице, се разрази към 23:30 часа местно време в петък. Тогава по неясни причини Бахчеванов нахлува в заведението, отива ма втория етаж, където опита да вземе клиент за заложник. След като не успява, той започва да троши всичко наоколо и издига барикада от маси и столове до стълбището, за да попречи на достъпа до етажа. Посетителите изпадат в паника и и бягат навън. На мястото пристигат многобройни полицейски екипи, пожарна и линейки. Огнеборците опитват да повалят българина с водна струя, но без успех. Полицаите нахлуват в ресторанта, опитват да разговарят с него, но той не отговоря. След като пускат лютив газ, нападателят изпада в паника и се хвърли в битка с униформените и нанася удар с ножа си по ръката на охранител. МВР с извънредни новини за българина, вилнял с мачете в Истанбул ВИДЕО "Дошлите полицаи му казаха да се предаде, но той тръгна срещу тях, замахвайки мачетето. Чуха се 19-20 изстрела. Раниха го и откараха в болницата", разказва пред репортер на DHA очевидец. Бахчеванов бил ранен в крака. След оказаната първа помощ на място, той бил откаран с линейка в болницата. Починал е от кръвозагуба, въпреки опитите на медицинския екип да спасят живота му. Раненият от него охранител е без опасност за живота, направени са 10 шева на ръката му.


Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"