Карнобатлия стигна дъното по садизъм към животни: Остави пухкави бебета насред път за тирове, да ги смажат в мъглата. Човек ли е това? (СНИМКИ)

img

Карнобатлия надхвърли всички представи за жестокост към животни, като остави три малки пухкави кученца-бебета да зъзнат, свити едно до друго, насред път, по който минават тирове. Поредният случай на зверство към животни е от тази сутрин и е открит от работещите в приюта в Карнобат. Малките бебенца са спасени.

„Отново изхвърлени невинни, малки душици! Изхвърлени по средата на пътя в тази гъста сутрешна мъгла. Пищящи, свити на кубче, премръзнали, полуживи....Как е възможно да си с толкова садистично мислене, че да оставиш тези крехки и беззащитни създания по средата на пътя?! Да, забележете - по средата на пътя, за да могат големите тирове, минаващи по този път за Гарата, да не ги видят или да ги видят в последния момент и да минат отгоре им. Всякакво друго чудо сме виждали - да са изоставяни в кашони, да са връзвани със сезал или въже за оградата на приюта ни, да са се полузадушили от горещина и от липса на кислород в здраво завързан /целият изпотен/ найлонов чувал, но такова нещо, Бога ми, това надминава всякакви човешки граници. Силно възмутена съм и натъжена, че човек може да си помисли такова нещо, а камо ли да го извърши! Що за човек си, нищо ли в тебе човешко не е останало. И после искаме да ни се случват само хубави неща! Е, нима е възможно, когато постъпките ни са лоши и трябва да се срамуваме дори само при мисълта за това. Мъничетата са прибрани вече при нас, нахранени, здравословното им състояние е добро, остават под наблюдение! Бог да ги пази и дано оцелеят, ще направим всичко, което е по силите ни“, съобщават от приюта.

Коледно чудо за малките пухчовци - вече са в приюта.

6 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

6 Коментара

 •  
  Кремена
  2019-12-21 15:24:44

  Изрод! Да пукне дано! Милите душички живи и здрави да са, дано ги осиновят добри хора!

 •  
  Бургазлия
  2019-12-21 12:58:46

  Аз ти препоръчвам да си ебеш майката, боклук! А за дивия карнобатски селяндур, само бой до насиране заслужава!

 •  
  Анонимен
  2019-12-21 06:19:23

  Здравейте скоро започва сезон 2 на сериала хит Донята Доня Сандовал la dona в Мексико

 •  
  Анонимен
  2019-12-21 06:18:34

  Здравейте повторение сезон 1 на сериала хит Донята Доня Сандовал la dona Всеки следобед без сьботите и неделите от 15 до 15 55 16 часа И всяка сутрин без сьботите и неделите от 8 8 и 15 и 20 и 30 до 9 9 и 15 по Диема Фемили

 •  
  Анонимен
  2019-12-21 06:15:41

  Здравейте препорьчвам ви сериала хит Донята Доня Сандовал la dona Сезон 1 изльчен по Диема Фемили

 •  
  Анонимен
  2019-12-21 06:14:38

  Здравейте препорьчвам ви сериала хит Фенката la fan

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав