Само днес в Бургас: Открийте най-страхотните ръчно изработени подаръци за Коледа, очакват ви във фоайето на Операта

img

Малко повече от седмица преди Коледа в Бургас празничният дух е в разгара си. В момента във фоайето на Операта кипят интересни творчески работилници, в които може да се включи всеки малчуган, коледен базар, много музика и кино. Десетки таланти от морския град радват посетителите с гласа си. А най-хубавото е, че отивайки в Операта днес, можете да изберете и най-прекрасния подарък за хората, които обичате, при това ръчно изработен – нещо, което е изключително ценно. Ръчно изработеният подарък, дори да не е на висока стойност, винаги е символ на внимание и специално отношение.

Затова не пропускайте хенд мейд маркета, който е последна възможност за годината да разгледате интересните бижута и сувенири на едни от най-идейните творци. Освен това можете да си купите мед, ръчно изработен шоколад, ако е останал, или нещо за хапване.

Това е идеална възможност да кривнете в страни от навалицата в моловете и да избирате с удоволствие и завладяваща коледна атмосфера.
1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    мишо
    2019-12-15 18:02:49

    Този коледен базар е пълна боза. Големи претенции, но провинциални изпълнения.Бургас е един заспал град пълен с пенсионери, безработни и клошари, и на никого не му пука, че е такова положението. Само пишат лъжливи новини за развитието му и просперитета му.Фарс е всичко.Даже един свестен коледен базар няма.

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас