Магията на Коледа завладява Операта: Фестивал с работилнички, филми и празнични фотосесии радват малки и големи от петък

img

Магията на Коледа ще бъде пресъздадена пред и в Бургаската държавна опера на 13,14,15.12.2019 с коледни песни, мини концерти, творчески работилници, прожектиране на коледни филми, празнични фотосесии и не на последно място с присъствието на добрия белобрад старец – Дядо Коледа, обичан от милиони деца по света.
Фоайето на Бургаската държавна опера ще се преобрази в единственото по рода си коледно градче, грейнало с хиляди светлини и озарено от усмивките на безброй деца, които ще могат на 14.12.2019 г. да срещнат с Дядо Коледа и Снежанка, за да се снимат с тях.
„На нашата сцена ще блеснат истински млади бургаски таланти. Ще има, разбира се, и коледен базар, защото когато изберем подарък, изработен от български автор, внасяме светлина не само в своя, но и в неговия дом, а не е ли радостта за всички най-дълбокият смисъл на празника, наречен Коледа!”, обясняват организаторите.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас