Неповторимата звезда на българската естрада Силвия Кацарова, местните всеотдайни фолклорни състави и щастливите детски лица дадоха старт на Коледно-новогодишните ппразницзи тази вечер в Камено. Тържеството за града е уникално, защото за първи път се състои на модерната сцена, издигната на напълно обновения площад в центъра на града. Въпреки смразяващото време, хората с удоволствие излязоха заедно, за да запалят празничните светлини и да чуят незабравимите БГ хитове, както и да аплодират съставите, които в Камено неизменно пазят българския фолклор и традиции.
Невероятната Силвия Кацарова изпълни най-големите си хитове и накара хората да танцуват на площада, беше всеотдайна към децата, написали писмото си към Дядо Коледа.

Настроението беше на максимума, когато най-големият ентусиазъм беше предаден в ръцете именно, които отброиха заедно с зам. кмета Димитър Петров, с председателя на Общинския съвет Радослав Балтаджиев и с всички присъстващи по-малко и по-възрастни жители последните секунди до паленето на Коледната елха, както и до мощната заря.