Уникалната приказка на Камено: Неповторимата Силвия Кацарова и щастливите детски усмивки огряха новия център, празниците започнаха (СНИМКИ и ВИДЕО)

img

Неповторимата звезда на българската естрада Силвия Кацарова, местните всеотдайни фолклорни състави и щастливите детски лица дадоха старт на Коледно-новогодишните ппразницзи тази вечер в Камено. Тържеството за града е уникално, защото за първи път се състои на модерната сцена, издигната на напълно обновения площад в центъра на града. Въпреки смразяващото време, хората с удоволствие излязоха заедно, за да запалят празничните светлини и да чуят незабравимите БГ хитове, както и да аплодират съставите, които в Камено неизменно пазят българския фолклор и традиции.
Невероятната Силвия Кацарова изпълни най-големите си хитове и накара хората да танцуват на площада, беше всеотдайна към децата, написали писмото си към Дядо Коледа.

Настроението беше на максимума, когато най-големият ентусиазъм беше предаден в ръцете именно, които отброиха заедно с зам. кмета Димитър Петров, с председателя на Общинския съвет Радослав Балтаджиев и с всички присъстващи по-малко и по-възрастни жители последните секунди до паленето на Коледната елха, както и до мощната заря.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас