В тази статия ще погледнем в кухнята на онлайн залозите, и ще Ви дадем някои полезни и практични съвети за успешното залагане в букмейкърските сайтове. Всички представени напътствия са предназначени по-скоро за начинаещи, защото искаме да ги предпазим от грешни стъпки и загуби. Няма да губим времето Ви в празни приказки, а ще стартираме.

Да си изберем букмейкър

Избирайки онлайн букмейкър Вие давате ясна заявка, че се готвите да залагате на спортни залози или друг вид хазартни игри. На хоризонта се появяват няколко лицензирани компании, които могат да Ви предоставят добри услуги и перфектно обслужване. От вас зависи към кой оператор ще се насочите, но преди да изберете, е добре да се запознаете с предложенията.

Ефбет например е първият допуснат сайт за залагане на спорт в България. Той е лицензиран от ДКХ и разполага с огромен брой спортни събития, на които можете да поставите залог. Имате възможност да селектирате различни първенства, турнири и събития, за да се поздравите с успех. Коефициентите са солидни, а опциите за игра и бонусите са наистина впечатляващи.

Друг сериозен претендент е Бет365. По всяка вероятност сте гледали рекламите по телевизията, които твърдят, че това е един от най-известните букмейкъри в световен мащаб. Имайте предвид, че това не са просто думи, а доказани факти. Препоръчваме Ви да се насочите към бонусите от Bet365 на Machovete.com, за да видите големия брой оферти и промоции.

Winbet също има своя принос за развитието на онлайн залаганията в България. Компанията е на сцената достатъчно време, за да плени своите клиенти с чудесни функции, промоционални оферти, спортни залози и казино игри. Това е поредната добра възможност във ваша полза.

Стратегии за печалба от спортни залози

В повечето случаи новите играчи се втурват да залагате на големите състезания от сорта на Шампионска лига по Футбол, Лига Европа, Английското първенство, Серия А на Италия, Ла лига Испания и подобни надпревари. Тук обаче шансът да спечелите е по-нисък в сравнение с неизвестните или слабо известните първенства на Люксембург, Словения, Литва или Естония.

Да, наистина не може и да не познавате малките шампионати, отборите в тях и играчите, но в света на интернет всичко е възможно. С други думи Ви трябва малко време, за да научите подробности около статистиката, класирането, голмайсторите и претендентите за челните места. Виждайки шампионите през годините ще си направите сметка кой е по-добрия отбор.

Друга възможна стратегия е използването на конкретни знаци. Така например, можете да направите един собствен анализ, за да видите къде по света футболните срещи завършват с равенство. В по-долните дивизии на Италия, системата „Катеначо“ работи в пълна сила и там резултати от сорта на 0:0, 1:1, 2:2 са често срещана гледка. Тук вашите залози за краен завършек на мачовете могат да успеят, ако отделите малко време, за да видите за кои сблъсъци на зеления килим се предвижда равен резултат.

Какви грешки не бива да допускаме?

Залагайки на спорт и футбол, можем да се сблъскаме с наистина фрапантни грешки. Последните водят до тежки загуби на финансови средства, а също така водят и до наличието на негативен стрес, който се отразява с отрицателен знак на общото ни здравословно състояние.

За начало предупреждаваме, че постоянното залагане онлайн, води до пристрастяване, а то трябва да се избегне при всички положение. Уебсайтовете за хазарт са направени с цел забавление, а не за да изкарвате пари за прехрана на семейство или издръжка на дом. Ако си мислите, че залагайки на мачове ще изкарате много пари, то по-добре не започвайте.

Друго възможно недоразумение е свързано с липсата, на каквато и да е компютърна грамотност. Тези, които не могат да използват технологиите по предназначение, могат да изпробват късмета си в наземните пунктове на букмейкърите. Едно грешно натискане на бутон в електронния фиш или поставяне на сума за залог, може да доведе до куп проблеми.

На последно място, но никак не и по важност, ще споменем за безразсъдното поведение по време на игра. Липсата на подготовка и безхаберното поставяне на залози със сигурност ще подейства отрицателно на участието Ви в даден сайт. Това е и причината да напишем всичко това в тази статия, която може да Ви бъде полезна.

В обобщение

Това бе едно своеобразно ръководство за постигане на частичен успех със спортните залози онлайн. В него наблегнахме на това, което трябва да направите, за да избегнете неприятности и споделихме част от възможните варианти за достигане до печалбите. Апелираме към читателите на този материал да бъдат сдържани в залаганията и да ги правят само за удоволствие. Това е единственият път да се насладите на играта и да се радвате на успехите си.