Сградата на НОИ Бургас вече е достъпна за хората с увреждания, Общината ремонтира пътечката от страната на ул. „Шар планина”

img

Хората с увреждания ще стигат по-лесно и удобно до сградата на НОИ, след като Община Бургас благоустрои района от страната на ул. "Шар планина". Досега достъпът за гражданите беше затруднен откъм главния вход от бул. "Стефан Стамболов" заради поставена метална ограда на частен имот.

Ремонтните дейности бяха извършени по разпореждане на кмета Димитър Николов, при когото постъпиха много сигнали от хора в неравностойно положение, че до Осигурителния институт се стига много трудно. След поредица разговори бяха взети необходимите мерки за решаването на проблема.

Община Бургас извърши ремонт на тротоара, като настилката е изцяло подновена от страната на блок 89 А. Изградени са необходимите подходи за преминаването на колички. Поставени са ограничителни колчета, които няма да позволяват паркирането на автомобили по пешеходната алея.

Пътната настилка в района също е ремонтирана, което ще улесни достъпа на автомобили, превозващи хора в неравностойно положение. Предстои да бъдат проведени нови разговори между Община Бургас и ръководството на НОИ - Бургас за подобряване на инфраструктурата.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Битката на Жана за 11 годишния Борислав

Трагедия на Моста в Бургас

Горят сараите на Доган в парк Росенец