Едно от най-хубавите събития на отминаващото лято подари незаменим споменим на десетки бургаския семейства. Тази вечер на терасата на Морското казино майки, татковци и деца, облечени еднакво, се включиха в третото издание на фототур „Тон в тон”. Много усмивки събра семейството на Тина Писарова от Майки ГЕРБ. Тя, съпругът й и двете им деца, бяха облечени в екипи на футболен клуб „Ювентус”. Сред участниците в „Тон в тон” бяха и семействата на певицата Преслава Минасян, народния представител Ася Пеева, колегата от информационен сайт Gramofona.com Женя Гайтанджиева. А общинският съветник Тодор Колев и неговият син дойдодоха облечени с блузи, с красиви народни шевици.






„Организираме събитието за трети път. Искаме да насърчим семействата да си направят общи снимки на фона на символа на Бургас – Моста. Идеята ни е да обърнат внимание на това, че децата много обичат да приличат на родителите си. Всички момиченца искат да са красиви като мама, а момченцата да са силни като татковците си. Това е и идеята, всички да се облекат еднакво и да се снимат за спомен”, заяви за БургасИНФО областният лидер на Жени ГЕРБ в Бургас Ева Михалева.



Инициативата се организира съвместно от Жени ГЕРБ и Майки ГЕРБ. Сред гостите на събитието бе народният представител Диана Саватева.

Малчуганите бяха особено щастливи от това, че организаторите им бяха осигурили специални платна, където можеха да оставят своите шарени отпечатъци.