Акцията на „Пътна полиция“ в Бургас, която протича по пътя на юг от Бургас през най-натоварените откъм трафик дни, печели симпатии след шофьорите. „Вчера към 15 часа от Черноморец до Бургас патрулката застана по средата на пътя и се движи с 80 км/час. На тези двамата джигити им се е.. , аз зад тях им гледах сеира как бяха принудени да карат в ограничение.“, коментира водач в най-голямата профилирана група „Шофьори Бургас“. Само за час постът му получи над 400 харесвания, усмивки и сърчица, а коментарите са около 90, като масово са в полза на действията на полицията. Хората с одобрение наблюдават как мощни Поршета, БМВ-та и други марки автомобили, с които собствениците им „хвърчат“ по пътищата, са принудени да карат с разрешената скорост.

Припомняме, че от миналия уикенд „Пътна полиция“ в Бургас предприе акция - в петък, събота и неделя, за времето от 11.00 до 20.00 ч. по направлението Бургас – Созопол – Приморско – Царево да се осъществява засилен пътен контрол, като по този маршрут и в двете посоки се движат полицейски коли. Полицейските коли ще се движат с максимално разрешената скорост в лявата лента, която в по-голямата част от пътя е 80 км/час.

В разгара на лятото пътищата по Южното Черноморие са изключително натоварени, като катастрофите са многобройни и ежедневни.

Шофирайте разумно, за да прекарате весело отпуската си и да се приберете невредими у дома!