Уникален локомотив тегли влака от София за Бургас, изрисуван е от стрийт художника Станислав Трифонов – Nasimo

img
снимка: Нова тв

Уникален локомотив ще тегли днес влака от София за Бургас. Машината е нарисувана от известния стрийт-арт художник. А идеята е да се покаже, че рисуването може да има красив краен резултат.

Изкуството върху машината е се реализира от небезизвестния стрийт арт художник Станислав Трифонов – Nasimo, който влага смисъл и мисъл в графитите. В своето изкуство той успява да постига впечатляваща симбиоза между класическото рисуване и съвременните графити, като платната му често са фасадите на цели сгради. Проектът е иновативна идея с послание към графит артистите, че контролираното рисуване може да има красив краен резултат. В изображенията е направена препратка към няколко основни национални символа.

"Реших да вкарам това, което България е избрала като символ – лъва, И с това да напомня, че имаме една сила, един потенциал в себе си. Емоцията е навсякъде. Когато е забранено, е по-интересно", сподели пред NOVA Трифонов.

Желаещите могат да видят произведението и да се снимат с него тук на първи колозов до 13.20 часа, когато ще отпътува за Бургас.

Източник: Нова тв

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас