Страховита схема за измама: Константин плати за почивка в Ахтопол, казали му, че хазяите загинали в катастрофа

img
Константин Мизинов от Пловдив е един от десетките излъгани

Задържаха жената, измамила десетки туристи с фалшиви почивки по морето. Елка Николова беше заловена от полицията във Враца, съобщи Нова тв. Жената обещавала на клиентите си нощувки в апартаменти и хотели по цялото Южно Черноморие. Вземала половината пари, след което изчезвала. Хората обаче разбирали чак на място, че са излъгани. Жената е била разследвана и за много други измами. Има и присъди. Според разследващите има достатъчно доказателства и Николова може да получи ефективна присъда.

Константин Мизинов от Пловдив е един от десетките излъгани. Той и негови приятели е трябвало също да отидат на почивка в Ахтопол.

„Бяхме общо четири семейства – шестима възрастни и четири деца. Два дни преди да заминем, ни се обадиха по телефона хора, които се представиха за работещи в застрахователна агенция. Казаха ни, че собствениците на къщата са били починали в автомобилна катастрофа и отлагат цялата почивка”, каза за „Здравей, България” Мизинов.

Измамница събира пари от туристи, изпраща ги в несъществуващи хотели

„Попитахме кога ще ни се възстановят парите, но ни казаха, че това ще стане в понеделник, след това във вторник и след това спряха да отговарят на телефона”, каза още той.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Galf
    2019-08-14 11:52:41

    Несе чудя за нищо полицията нищо неправи за измамниците някои от тях дажи ги защитават

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас