Публиката в Бургас е страхотна, прекрасна. Щастливи сме, че творихме във време, като 90-те години, и все още пеем. Според мен тази музика има бъдеще, защото има връщане назад към старите парчета, а когато младите ги чуят, започват да ги търсят в интернет. Това сподели пред БургасИНФО култовият рапър Ice MC след участието си във втората нощ на Spice Music festival в Бургас.
Иън Кембъл показаха, че не само е артист от световна класа, но и изключително земна личност и с търпение и усмивка разговаря и се снима с всички фенове, спечелили среща с него.



„В музиката на 90-те имаше ритъм и по-важното, имаше послание”, каза певицата Алексия, с която Кембъл излезе на сцената.


Фестивалът в Бургас отново събра рекордна публика – над 8000 души в пространството около Морска гара, които се забавляваха с едни от най-известните хитове на 90-те. А комбинацията между Spice music festival и Street food festival се оказа повече от успешна.



Dj Marti G, 2 Brothers, Capella, Deep Zone - Bg, Ice MC, No Mercy, 2 Unlimited, Dj Dian Solo показаха, че хитовете на 90-те винаги ще са на мода.