Важно за шофьорите в Бургас: Асфалтират утре част от бул.„Димитър Димов“, вижте каква ще бъде временната организация на движението

img

Временна организация на движението ще бъде въведена на ул. "Димитър Димов". Причината за това е полагане на нов асфалт. Ограничението влиза в сила в сряда, 7 август, от 10:00 до 14:00 часа. През това време затворен за движение на превозни средства ще е участъкът от кръстовището с ул. "Димитър Аврамов", хотел "Фаворит", до кръстовището с ул. "Атанасовско езеро" в посока ЖП прелеза.

Община Бургас уведомява, че стартира ремонтът на последния участък на ул. "Димитър Димов". От 08 до 30 август ще бъде затворено платното за движение на превозни средства от кръстовището с улицата към към бл. 37 и бл.38 в ж.к. "Зорница" до кръстовище при ЖП прелеза.

В противоположната посока движението към изхода за Варна ще се осъществя еднопосочно в една лента за движение. Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство и препоръчва на водачите на моторни превозни средства да спазват въведената временна организация на движение и да използват обходни маршрути.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?