Важно за шофьорите: Обособяват паркинг зона със 120 места на ул. "Булаир" за Spice music festival, ще бъде затворено за коли към Морска гара

img

Специална паркинг зона ще бъде обособена на ул. "Булаир", в отсечката от ул. "Фотинов" до ул. "Цар Симеон 1", по време на Spice music festival. Посетителите на фестивала ще могат да паркират колите си в двете десни платна. Паркинг зоната ще може да осигури места за около 120 автомобила и да се ползва от 14.00 часа на 9 август до 12 часа на 11 август. Това стана ясно на среща между организаторите, представители на компетентните институции и на общината.

С цел осигуряване на подходящи условия за провеждането на фестивала и гарантиране сигурността на присъстващите, се налага временно ограничение на движението от кръговото кръстовище на х-л "Приморец" в посока Морска гара. То ще бъде въведено от 9 часа на 9 август до 9 часа на 11 август. Посетителите на феста могат да ползват и алтернативни паркинги в близък периметър до събитието - Паркинг "Гурко" , Паркинг "Опера",Паркинг "Трия Сити център",Паркинг "Кирил и Методий", Паркинг "Пиргос".

От 7 до 11 август на същото място на Пристанище Бургас, до Морска гара, ще се провежда и фестивалът Street Food & Art Festival. В програмата му са включени кулинарни демонстрации, вълнуващи срещи с известни готвачи и блогъри, акустични концерти и лятно кино.

Тогава достъпът ще е свободен до бариерата на Пристанището.

На 9 и 10 август, когато на същата територия ще се провежда Spice Music Festival 2019., входът ще бъде само с билети до полунощ. След това ще е свободен, но входът ще е до кръговото кръстовище на х-л "Приморец".

На 11 август, в рамките на STREET FOOD & ART FESTIVAL ще се проведе българското издание на European Street Food Awards. Входът е свободен.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?