Здравната кампания на Младежки глас и лаборатория "ЛИНА" предизвика голям интерес сред бургазлии

img

"Наблюдава се промяна в мисленето на хората и те вече отделят много повече време за профилактика и запознаване с теми, които са свързани със здравето", заяви председателят на Национално сдружение "Младежки глас" Тодор Йосифов

Бургазлии са все по-отворени и обръщат сериозно внимание на темите, свързани със здравето, и вече отделят повече време за профилактични изследвания. Това сподели лидерът на Национално сдружение „Младежки глас” Тодор Йосифов.Днес Сдружението и една от най-големите медицински лаборатории в страната – „ЛИНА”, проведоха съвместна здравна кампания. Тя е част от редица събития с тази насоченост. На всеки участник напълно безплатно бе направено пълно изследвание на кръв и урина, което е едно от най – предпочитаните, защото показва състоянието на бъбреците, черния дроб и различни органи и системи в организма.

Здравните пакети бяха любезно предоставени от медицинска лаборатория „ЛИНА”.

Профилактичната кампания включи пълно изследване на кръв и урина с диференциране на левкоцитите (белите кръвни клетки) по групи, изследване на урина и скорост на утаяване на еритроцитите. Пълното изследване включва още показателите на въглехидратната, мастната, белтъчната обмяна, анализ на електролити, кръвна захар, добър и лош холестерол, триглицериди, общ белтък и албумин, калций, фосфор, калий, натрий и хлориди. Изследването показва нивата на уреята, креатинина, пикочната киселина, ензимите АСАТ, АЛАТ, ГГТ и други.

През годините Национално сдружение „Младежки Глас” и медицинска лаборатория „ЛИНА” проведоха различни профилактични кампании в Бургас и Варна, за едно по-здраво утро на младите хора.

Очаквайте през есента още здравни кампании и следете официалната страница за събития, за да се запишете първи: https://www.facebook.com/mg2007Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас