Счетоводители в недоумение: Да не би държавата да фалира, ако НАП-Бургас направи една тоалетна за клиентите си?

img

Счетоводители от област Бургас алармираха, че в сградата на териториалната дирекция на Приходната агенция все още няма тоалетна, до която клиентите да имат достъп. Преди няколко години те отново повдигнаха проблема, но решение какво става, когато естествените нужди на някой от хилядите граждани, потърсили административни услуги, се обадят - няма.

„Не можем да разберем защо няма тоалетна, която стотиците клиенти, да могат да използват. Ние сме хора, голяма част от нас идват постоянно до НАП, защото това е свързано с работата ни, някои пътуват от други градове. Чакаме на опашки, а се оказва, че няма къде да отидем до тоалетна. Унизително е, а едва ли ще е чак такъв преразход за държавната хазна, ако НАП – Бургас направи една тоалетна за клиентите си”, споделят счетоводители. Те са възмутени от факта, че същото е положението и в сградите на други институции, според които явно клиентите не изпитват естествени нужди.

„Тоалетна за клиенти няма и в сградите на Търговския регистър, както и в Областната дирекция по земеделие. Областните служби би трябвало да се съобразяват, че ги посещават и хора от далеч”, заявяват още читателите на БургасИНФО.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Георгиев
    2019-07-15 17:56:50

    За съжаление не е само в НАП! В почти всички държавни институции няма тоалетни за клиентите. В Кат Бургас ситуацията е същата, стотици хора прекарват по цял ден там и няма елементарни условия. Да не говорим, че е така и в Данъчна дирекция и в Кадастъра. Мисля, че е време да влезем в Европа.

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?