Концертите от турнето „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” ще се превърнат в преживяване за цял живот. Днес, 14-ти юли, в Бургас, 16-ти юли във Варна и 22-ри октомври в София БГ изпълнителката на 2019 г. ще покани по един щастливец на сцената при нея и ще му посвети песен.

Мария Илиева отправи покана към феновете си в социалните мрежи да качат снимки с билетите си за съответните дати от турнето ѝ. Един късметлия във всеки град ще има възможността не просто да се качи на сцената при нея по време на концерта, а и да се наслади на песен, изпята специално за него.

„Това е нещо, което никога досега не съм правила,” споделя Мария, „но съм си мечтала да се случи на мен като фен на любимите ми изпълнители. „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” е много специално турне за мен, затова реших да го направя и специално за феновете.”

В социалните мрежи певицата споделя и кадри от репетициите с музикантите, които вече текат усилено. На сцената до Мария ще бъдат Георги Янев (музикален директор и китарист), Мартин Ташев (тромпет), Милен Кукошаров (аранжименти и пиано), Васил Вутев (барабани), Евден Димитров (бас китара), Волен Милчев (беквокали и синтезатор), Владислав Мичев (тромбон и синтезатор), Пламен Денчев (синтезатор и беквокали).

Билети за „Всичко – най-доброто от Мария Илиева” може да намерите на www.eventim.bg, както и на касите по места.