Жител на Айтос към Общината: Пешеходната пътека пред автогарата е изключително опасна, какво чакаме – някой да умре ли?

img
снимка Hyusein Mustafa Yusein, фейсбук група Aytos News

Жител на Айтос алармира за изключително опасна пешеходна пътека на оживено място в града. Той призовава да се вземат мерки, за да не се стигне до тежък инцидент.

„Пешеходната пътека пред автогарата е изключително опасна за самите пешеходци. За 30 минути щяха да блъснат няколко човека. Тежкотоварни автомобили фучът с 80км/ч. Леките автомобили също бързат. Маркировката е изтрита. Кога мисли нашата мила Oбщина да обезопасява пътеката? Чакаме някой да умре ли? Някое дете да е блъснато? Каква е тази тенденция първо проблем после решение?”, пише Хюсеин Юсеин във фейсбук групата Aytos News.

Той споделя още, че много пъти на това място са били блъскани хора и моли да се напраив необходимото, за да стане пешеходната пътека безопасна.

Този район е много оживен и оттам минава пътят от Бургас за Руен, който е натоварен.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    joro
    2019-07-14 12:50:20

    По принцип Айтос не случи на кмет последните 20 години. Колите са по тротоарите, улиците са задръстени от камиони и автобуси и пречат на движението. Навсякъде се строят кооперации без да са предидени парко места и колите са по паркирани на улицата и вместо да се реши да не се разрешава да се строи така общината прави улицата еднопосочна.Още няколко години и ще имаме един отвратителен за живеене град .

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас