Добра новина за хората в Камено: Започва ремонтът на пътя Ливада-Константиново, изровен от наводененията

img

Започва чаканият от местните хора ремонт на пътя между селата Ливада и Константиново в община Камено, изровен от наводението преди 2 години. Добрата новина съобщи кметът на общината Жельо Вардунски.

„Бяха гласвани 1 млн. 730 хил. лева за рехабилитация и възстановяване на щетите от наводненията на пътя Полски извор-Черни връх и Константиново- Ливада. Пътят Полски извор-Черни връх е почти пред финал, изчкваме да минат летните месеци, за да се положи още един пласт асфалт и да го приключим. От днес започваме възстановяването на пътя от село Ливада към Константиново, защото там беше най-серозното наводенние и щетите в това населено място бяха най-големи. Този ремонт е много очакван за хората в тези села. Забави се процедурата с около месец, имаше малко препятствия по изпълнението на всички изисквания. Хората дори ипитваха известно недоверие, но днес това вече е факт – проектът стартира.“, каза кметът Вардунски.

3 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

3 Коментара

 •  
  Ирена Петкова
  2019-07-13 13:23:57

  ...в статията пише че хората идпитват недоверие,не само тжва а гняв!Става въпрос за човешки живот!И незнам как отговорните техници предават обекта с по няколко запълнени дупки,които след няколко месеца зейват,пари винаги недостигали...надяваме се с отпуснатите средства да се извърши качествен ремонт!

 •  
  Ирена Петкова
  2019-07-13 13:18:41

  Да,това добре,но да не закърпват дупки,а наистина да изравнят пътя,има на няколко места гърбица по средата на пътя,там семейство изгуби живота си , след като пропада в нивата!Да се направи наистина,стотици коли,автобуси,стопански машини минават тази отсечка и плащаме винетки!

 •  
  Bhahah
  2019-07-11 18:09:07

  И да може пак да пропадне ?

Най-новото

Актуални теми

Задържан за 2 кг. кокаин в Бургас

Богоявление 2020

НИКУЛДЕН 2019